Press-to-open bij Sub-Zero
Sub-Zero introduceerde in Milaan haar press-to-open-systeem. “Dez...
Monochroom van Blanco
‘Monochroom’ is volgens Blanco dé keukentrend van 2018; een spoel...
Marmerlooks in keramiek
Werkbladen die de looks van marmer combineren met praktische eige...
Press-to-open bij Sub-Zero
Sub-Zero introduceerde in Milaan haar press-to-open-systeem. “Dez...
Poggenpohl presenteert +Venovo
Met +Venovo presenteert Poggenpohl een product dat de grenzen tus...
FlexX-inductie van Oranier
Modern koken met inductie, afzuiging achter de kookplaat en dit a...
Stabiele groei voor Schüller
In 2017 heeft Schüller Möbelwerk KG haar stabiele groei voortgeze...
Hettich omzetstijging 6,8 procent
De Hettich bedrijvengroep behaalde in 2017 een omzetstijging van ...
Smeg Linea is gerestyled
Smeg presenteert haar gerestylede Linea-collectie, met het kenmer...
Circulair keukenproces bij Keller
Om zich te blijven ontwikkelen op het gebied van duurzaam onderne...
| 1 | 2 | 3 | Volgende
Uw mening
U heeft al eerder aan de huidige stemming(en) deelgenomen.
 
Klik hieronder om de resultaten van de laatst gehouden stemmingen te bekijken
Vertaal via Google